Nieuws vanuit Kinderopvang Villa Kakelbont over het coronavirus in Nederland

Helaas kregen we als team afgelopen zondag nieuws te horen wat insloeg als een bom. Vanwege het coronavirus zouden alle kinderdagverblijven (dus ook kinderopvang villa kakelbont) hun deuren moeten sluiten behalve voor ouders met vitale beroepen. Dit betekent dat in ieder geval de komende 3 weken er weinig of een stuk minder kinderen aanwezig zullen zijn bij kinderopvang villa kakelbont.

Iedereen weet ondertussen wat het coronavirus is en wat er allemaal voor voorzorgsmaatregelen genomen moeten worden. Wij als team villa kakelbont in Venlo zullen ons houden aan de regels volgens het RIVM en zullen dit blijven doen want de gezondheid staat voorop!

Om toch wat positiviteit te hebben in deze periode, kunnen we alle 3 de groepen (en de rest van het gebouw) eens grondig aanpakken en goed poetsen/ opruimen. Als team van kinderopvang villa kakelbont zetten we onze schouders eronder en zorgen we dat er voor de kinderen die komen bij kinderopvang villa kakelbont, weinig te merken zal zijn van het coronavirus. We proberen zoveel mogelijk door te gaan met de dagelijkse gang van zaken voor onze kakelbontjes bij kinderopvang villa kakelbont.

We hopen vanuit kinderopvang villa kakelbont dat het virus snel onder controle is en de kinderen weer allemaal mogen komen spelen.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan