Ontdekken met Pop Suckers bij kinderdagverblijf villa kakelbont

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont worden er geregeld verschillende soorten materialen aangeboden zodat de kinderen kunnen blijven ontdekken met nieuw materiaal. Een tijdje terug werden er Pop Suckers besteld voor de oudere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont.

Pop Suckers zitten graag vast aan elkaar. Samen hebben ze maar één doel: creatieve dingen maken. Ze houden ervan om omgetoverd te worden tot voertuigen, sieraden, raketten, dieren of sculpturen. Pop Suckers zijn altijd in voor speelse experimenten. Ze genieten ervan de zwaartekracht te trotseren en zich vast te zetten.

 

Afbeeldingsresultaat voor pop suckers'

De oudere kinderen die bij de tommy’s en annika’s spelen kunnen hierin hun creativiteit kwijt. Er wordt van alles gemaakt en ontdekt met deze gekke gekleurde dingen. In het begin wordt er voornamelijk geëxperimenteerd door ze aan elkaar vast te maken en nog weinig gemaakt om tot een product te komen. Dit komt na verloop van tijd steeds meer en de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont kunnen heel creatief zijn! Sommige kakelbontjes kunnen zich heel goed vermaken met de Pop Suckers terwijl andere kinderen niet de concentratie hebben. Pop Suckers zijn ook goed voor de stimulering van de fijne motoriek en de creativiteit voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont.

Onder begeleiding van de juffies kunnen de iets jongere kakelbontjes van 2 jaar ook met de Pop Suckers spelen en ontdekken. Ze zijn namelijk best klein dus er zitten ook weer bepaalde gevaren in vandaar dat dit alleen onder begeleiding mag en in een aparte ruimte in verband met de baby’s op de groep (of er moeten geen baby’s zijn en kan het wel op de groep) De veiligheid is bij kinderdagverblijf villa kakelbont heel belangrijk, vandaar dat we alert zijn op al het speelgoed wat we hebben.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan