Opa en Oma ochtend bij kinderdagverblijf villa kakelbont

IMG-20170630-WA0016

Deze week zijn de opa’s en oma’s van de kakelbontjes welkom bij kinderdagverblijf villa kakelbont. De ouders konden het vooraf doorgeven of er opa’s en oma’s wilden komen naar de ochtend.

De opa’s en oma’s van de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten van 1030 tot 1130 uur meespelen op de groepen. Alle kinderen waren heel enthousiast dat de opa’s en oma’s op bezoek kwamen, of het nu hun eigen opa en oma was of van een ander kindje, iedereen wilde toch de aandacht van de desbetreffende opa en oma.

IMG-20170707-WA0001

Het is natuurlijk wel heel leuk om te zien wat de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont allemaal voor activiteiten doen. De opa’s en oma’s konden ook heel goed meehelpen tijdens de activiteiten zoals kleien aan tafel, boekje voorlezen, muziek maken en samen liedjes zingen enz. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont lieten ook hun groep zien aan de opa en oma, waar spelen ze altijd en welk speelgoed er allemaal is. Het buiten spelen werd natuurlijk ook niet overgeslagen.  Sommige kinderen vonden het wel een beetje gek en verdrietig toen het uurtje om was en de opa’s en oma’s weer naar huis gingen.

IMG-20170707-WA0000

Wij hopen dat de opa’s en oma’s het ook een heel gezellig uurtje vonden en dat ze nog een keer op bezoek komen bij kinderdagverblijf villa kakelbont!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan