Baby’s verzorgen bij kinderdagverblijf villa kakelbont

IMG-20170630-WA0015 De afgelopen weken hebben we al heel veel activiteiten gedaan met het thema “ik en mijn familie”. Vooral heel veel met poppen gespeeld die dan weer een papa of mama, opa en oma of zelfs een broer,zus of baby waren. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten ook als een “echte mama” een baby verzorgen.

Wat hoort er allemaal bij een baby verzorgen? De baby heeft honger dus krijgt een flesje melk, of een fruithapje/ warm eten met de lepel. De juffies deden voor wat de bedoeling was bij een baby verzorgen en gingen zelf de fles of de hapje geven. Als dit voorgedaan wordt dan zijn er altijd wel kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont die dat ook heel graag willen doen. Dus de flesjes en het hapje werd al vrij snel overgenomen van ons 😉

En als ze klaar zijn met eten? Wat gaan de baby’s dan doen? En wanneer worden ze moe? En moeten ze ook een nieuwe luier om? De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hadden heel goed geholpen met het verzorgen van de baby’s en uiteindelijk lagen alle baby’s heerlijk in het bedje te slapen!!!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan