Pannenkoekenweek bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo

Aanstaande vrijdag is het nationale pannenkoekendag in Nederland, bij kinderopvang villa kakelbont hebben we er een pannenkoekenweek van gemaakt zodat alle kakelbontjes mee kunnen doen aan deze gezellige activiteit!

De kinderen mogen zelf een pannenkoek versieren met verschillende lekkere/ gezonde soorten fruit op de pannenkoek. Er kon een gezicht gemaakt worden met de blauwe bessen als ogen of een stuk appel als mond enz. Bij de tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont konden de kakelbontjes zelf weten wat ze op de pannenkoek wilden en uiteraard mochten ze daarna de pannenkoek lekker opeten! Dat was wel smullen hoor, een eigen pannenkoek mogen versieren en daarna opeten…

Voor de jongere kinderen van de langkousjes en nilssons van kinderopvang villa kakelbont werden de pannenkoeken versierd door de juffies op de groep en mochten ze de pannenkoek lekker opeten. Bij kinderopvang villa kakelbont letten we er wel goed op dat ze goed klein gesneden zijn vanwege verstikkingsgevaar.

Behalve het eten van een pannenkoek, werden er ook pannenkoeken geknutseld en met de bruine verf leek het erop dat er stroop op de pannenkoek zat. Als dit echte pannenkoeken waren geweest, hadden ze erg lekker gesmaakt waarschijnlijk. Wat een bofkonten bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo met de pannenkoekenweek….

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan