Pleisters plakken bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

IMG-20170130-WA0007

Puk heeft zich de afgelopen week vaak pijn gedaan bij kinderdagverblijf villa kakelbont. Gelukkig hebben we hier pleisters in alle soorten en maten!

De kinderen mochten in groepjes de pleisters ontdekken en zelf proberen om bij puk de pleister te plakken waar hij pijn had. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont probeerden zelf al de pleister los te maken van het papiertje maar soms was dit nog wel een beetje lastig om te doen. Eerst moesten we bij puk kijken waar hij pijn had en of er een grote pleister op moest of een kleinere pleister. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hielpen allemaal heel goed mee en gelukkig was daarna de pijn van puk snel over. Maar o jee daarna hadden de kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont zelf ook pijn en gingen ze bij elkaar een pleister plakken. (zelfs de juf had pijn en de kinderen plakten heel goed pleisters op de plekken waar de juf pijn had)

IMG-20170120-WA0003

 

De kinderen van de nilssons van kinderdagverblijf villa kakelbont kregen allemaal een blaadje waar puk op stond en mochten daar de pleister plakken waar ze dachten dat puk pijn had (en ze konden naar de “echte puk kijken waar de pleisters zaten) Die arme puk zeg, sommige kinderen dachten dat hij wel heel veel pijn had 😉

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan