Koekjes bakken bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

IMG-20170127-WA0005

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont doen gelukkig ook nog andere dingen dan alleen maar bezig zijn met het thema. De afgelopen week werd er ook weer volop gebakken door de langkousjes en de tommy’s en annika’s. (stiekem hadden de juffies van kinderdagverblijf villa kakelbont wel zin in wat lekkere koekjes, vandaar dat we lekker koekjes gingen bakken)

thumbnail_IMG-20170126-WA0001

Maar ojee er ligt helemaal niks meer bij kinderdagverblijf villa kakelbont om koekjes te bakken, en nu???? Dan maar eerst even boodschappen doen bij de supermarkt. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten mee gaan kijken wat we nodig hadden in de winkel en dit in het winkelwagentje doen. Daarna moesten we natuurlijk de spullen op de band leggen want de spullen moeten wel betaald worden. En wat kunnen de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont toch goed helpen met de spullen op de band te leggen,die zijn sterk zeg!

En na het betalen van de spullen op naar kinderdagverblijf villa kakelbont! Daar lekker de koekjes bakken en natuurlijk uiteindelijk ook opeten,jammie jammie

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont kunnen altijd zo’n lekkere koekjes bakken, dan ruikt het ook heerlijk in de groep.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan