Sinterklaas activiteiten bij kinderdagverblijf villa kakelbont

IMG-20171114-WA0003

De afgelopen weken zijn de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont heel veel bezig geweest met het thema sinterklaas. Ze mochten pepernoten maken, pietengym, dansen op muziek, verlanglijstjes maken, cadeautjes uitpakken die ze hadden gekregen enz.

Er bleef ook genoeg ruimte over om tijdens het vrij spelen, activiteiten te doen die met sinterklaas te maken hebben. Met de blokken zijn de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont met de juf een stoomboot gaan maken voor de sint en zijn pieten. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont willen allemaal heel graag helpen om de stoomboot te maken, daarna de poppetjes erin en kijken of de stoomboot gaat varen…

IMG-20171113-WA0008

Een ander vrij spel activiteit is dat de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zelf als sint en piet gingen spelen en cadeautjes uit gingen delen aan de andere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont. Ze stopten zelf de cadeautjes (lees speelgoed van de groep) in de jute zak, die sinterklaas ook heeft, en gingen daarna aan de andere kinderen de cadeautjes geven. Zelfs de juffen van kinderdagverblijf villa kakelbont kregen cadeautjes van deze sint en pieten, wat zijn het toch schatjes!

IMG-20171116-WA0004

 

Helaas komen aan alle leuke dingen een einde, dus ook aan het thema sinterklaas. Sinterklaas heeft gisteren op pakjesavond nog heel veel cadeautjes rond gebracht en is nu met zijn pieten weer terug naar Spanje. Deze week kunnen de kinderen nog leuke sinterklaasactiviteiten doen en vanaf volgende week gaan we aan de slag met een nieuw thema…..

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan