Pietengym bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

IMG-20171121-WA0016

De pieten moeten wel heel sterk zijn om al die cadeautjes naar de kinderen te brengen en op de daken kunnen lopen. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten net zo sterk worden als de zwarte pieten, maar hoe gaan de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont dit dan doen?

De juffies hadden overal materialen klaar gelegd zodat de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont konden oefenen om net als zwarte piet over de daken te lopen met een cadeautje. Want zwarte pieten doen dit ook en de kakelbontjes vinden het wel leuk om zwarte piet te zijn.

Poehpoeh het is wel heel hard werken voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont om net als zwarte piet overal op te klimmen of onderdoor te gaan maar ze doen heel erg hun best en uiteindelijk belanden alle cadeautjes (lees pittenzakjes) in de schoorsteen. Wat een knappe kakelbontjes hebben we toch bij kinderdagverblijf villa kakelbont lopen!

IMG-20171121-WA0006

De afgelopen weken is er steeds het sinterklaasjournaal geweest op televisie, de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten hier ook naar kijken als ze dit zelf wilden. En na het sinterklaasjournaal was er ook ruimte om te dansen op de dansvloer met de pietenmuziek. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont dansen en springen erop los op de pietenmuziek. Helaas kunnen we hier geen beeldmateriaal van laten zien vanwege de privacy van de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont.

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont krijgen genoeg beweging door de pietengym en de pietenmuziek bij kinderdagverblijf villa kakelbont!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan