Sneeuw bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

IMG-20171212-WA0019

Als je aan kerst denkt, denk je vaak ook meteen aan de mooie witte sneeuw die erbij hoort. Heel vaak is er juist geen sneeuw te bekennen met de kerstperiode. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hadden geluk, afgelopen weekend en ook nog de maandag was er ontzettend veel sneeuw gevallen!

In het weekend hadden de meeste kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont al lekker in de sneeuw gespeeld met papa en mama, sommige kinderen vinden de sneeuw helemaal niks aan en blijven liever lekker binnen.

Maandag was het ook een dagje met heel veel sneeuw. De hele ochtend bleef het flink sneeuwen en de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zagen de witte vlokken goed naar beneden komen. Gelukkig stopte het ook nog met sneeuwen zodat de kinderen nog buiten konden spelen in de sneeuw. Iedereen was lekker ingepakt met handschoenen, de muts en sjaal zodat ze lekker in de sneeuw konden spelen. Sommige kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont waren goed voorbereid en hadden zelfs de snowboots bij zich.

Samen met de juffies van kinderdagverblijf villa kakelbont proberen een sneeuwpop te maken en daarna werd er een sneeuwballengevecht gehouden. De kinderen vonden het super leuk om de sneeuw tegen de juffies te gooien (en vooral als de sneeuwballen ook nog tegen de juffies aan kwamen) We hadden ook nog 3 slee├źn bij kinderdagverblijf villa kakelbont dus daar konden ze ook op zitten en door de sneeuw gaan. Het was een heerlijke middag in de sneeuw met de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont in de sneeuw. Maar wanneer zal het de volgende keer zijn dat er zoveel sneeuw valt? Hopelijk kunnen we dit nog wel vaker doen de komende tijd…

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan