Speelgoed ontdekken bij kinderdagverblijf villa kakelbont

De jongste kinderen bij kinderdagverblijf villa kakelbont vermaken zich ook iedere week. Vooral als er een paar leeftijdsgenootjes zijn, dan is het natuurlijk nog gezellig om samen (lees naast elkaar) te spelen.

Al op jonge leeftijd kunnen kinderen van elkaar leren, dit geldt dus ook voor de baby’s op de groep. Ze kijken naar elkaar en proberen vaak de ander na te doen. Ze communiceren al met elkaar door hun eigen brabbeltaal, dit is erg leuk om te zien bij kinderdagverblijf villa kakelbont. Echt samen spelen doen ze uiteraard nog niet, daar zijn ze te jong voor. Maar bij elkaar in de buurt zitten en spiegelen wat iedereen doet, kunnen de jongste kakelbontjes wel.

Deze activiteit was bedoeld voor de jongste kinderen van de groep, de oudere kinderen waren naar buiten zodat deze kindjes alle ruimte en de rust kregen om samen dit speelgoed te ontdekken. Dat is soms ook erg belangrijk binnen de groepen van kinderdagverblijf villa kakelbont. dat de baby’s ook in alle rust nieuwe activiteiten leren. Bij deze activiteit werden onder andere de kleuren benoemd en de grootte. De jongste kinderen kennen de kleuren niet maar het is wel belangrijk om dit al te benoemen want zo gaan ze uiteindelijk de kleuren herkennen na verloop van tijd. Bij kinderdagverblijf villa kakelbont vinden wij de taal erg belangrijk voor alle doelgroepen, dus ook de jongste doelgroep (de baby’s). Veel communiceren met de kinderen is goed voor de latere taalontwikkeling.

De baby’s hebben zich goed vermaakt met elkaar en het speelgoed lekker ontdekt. Wat willen ze nog meer bij kinderdagverblijf villa kakelbont!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan