Spelletje spelen bij Kinderopvang Villa Kakelbont

Afgelopen week was alweer de laatste week van het thema “vervoer”. De kinderen bij kinderopvang villa kakelbont hebben weer veel geleerd tijdens dit thema en ze hebben veel leuke activiteiten gedaan. Bij de tommy’s en annika’s hadden ze een echte bingokaart gekregen over voertuigen. Eerst werd er naar alle voertuigen gekeken die er op het kaartje stonden en vervolgens mochten de kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont vertellen welk voertuig ze zagen. Daarna begon het spelletje over de voertuigen, wie zal er gewonnen hebben?

Het was wel leuk om de zelfgemaakte voertuigenbingo te spelen. De kinderen van de tommy’s en annika’s bij kinderopvang villa kakelbont deden heel enthousiast mee met de voertuigenbingo. Op deze manier werd het oefenen van de verschillende soorten voertuigen op een leuke en gezellige manier wat aantrekkelijker gemaakt voor de kakelbontjes om zich te concentreren en mee te doen met de activiteit.

Bij de langkousjes waren de juffies van kinderopvang villa kakelbont creatief met fruit en het thema vervoer. Ze kregen een eigen auto (lees watermeloen) en vervolgens kwam er een stoplicht bij die de kleuren rood, oranje en groen moesten voorstellen met de watermeloen, banaan en komkommer. Daarna mochten de kakelbontjes dit speciale fruit lekker opeten!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan