Kinderboekenweek bij Kinderopvang Villa Kakelbont

Van 30 sept tot 11 okt staat het bij kinderopvang villa kakelbont helemaal in het teken van de kinderboekenweek 2020. De groepen van de tommy’s en annika’s, de nilssons en de langkousjes zullen veel lezen in het boek wat centraal staat tijdens de kinderboekenweek. Het boek heet: tweeling.

Het boek gaat over Robbie en Roef en ze doen het liefst alles samen, dragen altijd dezelfde kleren en zijn allebei gek op ridders. Ze voelen zich helemaal een tweeling! Wanneer ze verkleed naar school mogen komen, hoeven ze niet lang na te denken: zij gaan natuurlijk allebei als ridder.

Als ze na school een zandkasteel bouwen, pakt een meisje het schepje van Robbie af. Roef zegt dat ze dat niet moet doen. Maar even later doet ze het wéér! Dan blijkt het niet één meisje te zijn, maar twee. Ze zien er precies hetzelfde uit. En zij beweren een ECHTE tweeling te zijn…

Nadat de kinderen van kinderopvang villa kakelbont aandachtig naar het verhaal hadden geluisterd mochten ze hierna zelf bedenken wat ze wilden zijn zoals een prinses of ridder enz. De meiden mochten een mooie prinsessenkroon maken en daarna hadden we hele mooie prinsessen bij de langkousjes, nilssons en de tommy’s en annika’s.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan