Sporten met de kinderen van villa kakelbont

PhotoGrid_1467312101146Puk mocht deze week meedoen met de gymles van villa kakelbont. Bij de langkousjes, nilssons en de tommy’s en annika’s zijn de kakelbontjes lekker actief geweest. De ene dag deden ze binnen gymmen en de andere dag mochten ze dat buiten doen, het maakte voor de kinderen niet zoveel uit waar ze gingen gymmen. Er stonden steeds andere spullen klaar waar ze mee konden gymmen, zoals hoepels/ een mat/ pionnen/ blokken enz. Puk ging eerst voordoen hoe het moest en daarna mochten de kinderen dit nadoen. (sommige onderdelen werden wat vaker gedaan en andere onderdelen af en toe overgeslagen, lag eraan welk onderdeel het kakelbontje wel of niet leuk vond). Het was ook leuk om te zien dat de kinderen elkaar deden helpen zoals je hierboven op een foto kunt zien!

Voor de jongere kinderen was de activiteit nog een beetje moeilijker, hiermee gingen we een gymlesje doen waar je met de voeten kon fietsen of dat ze mochten springen of andere leuke actieve dingen konden doen. We gaan dan samen met de kinderen op de grond liggen en doen de beweging voor die de kinderen na mogen doen. Ze proberen ook mee te doen en zijn heel enthousiast!

Met de baby’s hebben we lekker op schoot wat oefeningen gedaan zoals met de benen fietsen van de kinderen, of ze in de handen laten klappen. En als je er ook nog eens bij gaat zingen dan vinden de baby’s dat helemaal geweldig!!!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan