Teamuitje Kinderdagverblijf Villa Kakelbont

Afgelopen zaterdag was het zover, het teamuitje van kinderdagverblijf villa kakelbont in Amsterdam! Vorig jaar was de datum geprikt om dat weekend naar Amsterdam te gaan voor het 10 jarig bestaan, en nu was het zover (tijd vliegt voorbij).

Iedereen verzamelde zich op het station in Venlo om vervolgens gezamenlijk in de trein naar Amsterdam te rijden. Het team van kinderdagverblijf villa kakelbont bestaat uit 15 personen dus we waren met een groot gezelschap.

Ons hotel lag dicht in de buurt van het centrum van Amsterdam dus we hoefden niet ver te lopen vanuit het station naar het hotel.

Het team van kinderdagverblijf villa kakelbont had een gezellig boottochtje door Amsterdam met lekkere hapjes aan boord, dus dit was erg leuk en lekker. Vervolgens was er even eigen tijd tot het eten. Sommige kozen om lekker te shoppen terwijl andere meiden op het strand gingen liggen en lekker gingen zonnen.

‘S avonds gingen we met het hele team van kinderdagverblijf villa kakelbont lekker eten bij mojo (sushi restaurant) en daarna het terras op. Uiteindelijk zijn er een aantal meiden terug naar het hotel gegaan en de rest ging nog even de kroeg in. Zondagmorgen nog gezellig samen ontbijten en daarna terug naar Venlo met de trein.

Het was een super gezellig weekend geweest in Amsterdam met het team van kinderdagverblijf villa kakelbont, op naar de volgende 10 jaar!!!

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan