Thema “ik en mijn familie” bij kinderopvang villa kakelbont

Vanaf deze week is er een nieuw thema binnen de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont in Venlo. De kinderen hebben het thema ” ik en mijn familie”. Het staat de komende weken vooral in het teken van familie, wie hoort er bij de familie? Hebben alle kakelbontjes opa’s en oma’s, hoe heten de familieleden? Zijn er broertjes en zusjes?

Bij de nilssons, langkousjes en Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont mogen de kinderen foto’s van familieleden meenemen. Op deze manier kunnen (vooral de oudere kakelbontjes) ze vertellen wie er allemaal op de foto staat en hoe ze heten enz. Zo blijft het onderwerp familie een belangrijk onderdeel binnen dit thema.

Verder zijn er weer veel leuke activiteiten voor de kinderen van kinderopvang villa kakelbont te doen met dit onderwerp. Ze kunnen verschillende soorten knutselwerkjes maken die te maken hebben met familieleden, een pop in bad stoppen of bijvoorbeeld met de trein weg naar familieleden die verder weg kunnen wonen.

Er is een huishoek gemaakt bij de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont zodat het familiegevoel nog sterker wordt. In de huishoek staat een strijkplank, wasmachine en een poppenbed naast de keuken met de tafel en stoelen. Het ziet er allemaal heel gezellig uit!

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan