Thema “wat heb jij aan vandaag” bij kinderdagverblijf villa kakelbont

De aankomende weken gaan we met de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont veel bezig zijn met kleding, schoenen, tasjes, wassen en drogen enz.  Dit heeft allemaal met het nieuwe thema te maken van kinderdagverblijf villa kakelbont.

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont leren onder andere om kleding te kopen/ verkopen in de winkel. Hier heb je ook geld voor nodig want anders kun je niks meenemen. We hebben om het wat “echter” te laten lijken ook neppe briefjes geld zodag ze het gevoel hebben dat ze echt iets kopen of verkopen. Op deze manier gaan we met de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont ook kijken of de kleding wel past of dat de kleding te groot of te klein is. Op deze manier leren we de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont meteen wat het verschil is tussen groot en klein.

Een andere activiteit wat we met de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont gaan doen is het wassen en strijken van kleding. Ze mogen zelf een ketting gaan rijgen en we hebben uiteraard veel boekjes die te maken hebben met dit thema. Want we blijven het belangrijk vinden dat de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont ook de taal leren door middel van het voorlezen.

De komende tijd zullen de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont weer veel leren van het nieuwe thema!

Mochten jullie thuis nog kleding hebben waar niks mee gedaan wordt, dan vinden wij als team van kinderdagverblijf villa kakelbont het fijn als wij die kleding mogen gebruiken voor ons thema.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan