Tommy’s en Annika’s gaan naar de apotheek vanuit kinderopvang Villa Kakelbont

Tijdens het thema Hatsjoe komt vooral het ziek zijn veel ter sprake als onderwerp. Wanneer is iemand ziek, wat gebeurd er als iemand ziek is? Hoe wordt iemand weer beter? Wat moet je doen om iemand beter te maken? Dit zijn allemaal vragen waar de kinderen van de tommy’s en annika’s het over hebben gehad.

Als iemand heel erg ziek is, dan moet degene medicijnen krijgen om weer beter te worden maar krijg je dit in een supermarkt? Nee natuurlijk niet volgens de 3+ kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont. Waar moet je dan naartoe om medicijnen te krijgen? De apotheek natuurlijk…

Gelukkig is er een apotheek dicht in de buurt van kinderdagverblijf villa kakelbont dus daar mochten de tommy’s en annika’s naartoe lopen samen met de juffen. In de apotheek keken ze hun ogen uit want wat is er veel te zien en wat zijn er veel doosjes. Wat zien ze allemaal voor doosjes? En zijn er alleen doosjes te zien of ook wat anders? De kakelbontjes zagen meteen het kinderspeelhoekje in de ruimte en dit trok meteen de aandacht 🙂  (ook de pleisters van Frozen werd vrij snel door vooral de dames gezien)

 

Het was wel leuk om een kijkje in de apotheek te nemen voor de tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont in Venlo.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan