Toververven bij Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo

Behalve dat we veel bezig zijn met het thema Hatsjoe!, bieden we evengoed andere soorten activiteiten aan en krijgen ze nog steeds genoeg ruimte om vrij te spelen binnen kinderopvang villa kakelbont.

We proberen geregeld in kleinere groepjes activiteiten uit te voeren, dit is op sommige momenten fijn voor de rust op de groep en voor de kinderen zelf. Met groepjes samenstellen proberen we vaak bewust bepaalde kinderen in hetzelfde groepje te zetten met de activiteiten (verschil tussen heterogene en homogene groepen) die van elkaar kunnen leren. Op deze manier proberen we binnen kinderopvang villa kakelbont in Venlo de ontwikkeling te stimuleren en in kleinere groepjes komen de meeste kinderen wat meer tot spel of durven ze meer van zich te laten horen of zien.

Bij de langkousjes mochten sommige kinderen toveren met waterverf in een boekje. In het magic boekje in de onderwater wereld zag je een leeg blaadje in het boekje. Doordat je met water en een kwast over het blaadje gaat, zie je dat er vanzelf vissen tevoorschijn komen of iets anders in de onderwater wereld. Wow dit vinden ze bij de langkousjes van kinderopvang villa kakelbont wel heel erg mooi en leuk om te zien. Ze kunnen echt toveren en hebben alleen maar water en een kwast nodig. Het is ook heel spannend om te zien wat er op het lege blaadje uiteindelijk allemaal te zien is…

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan