Vaderdag 2018 voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont

Aanstaande zondag is het zover, Vaderdag!

De vorige keer mochten de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont iets heel moois knutselen voor alle mama’s want toen was het Moederdag. Gelukkig waren de mama’s heel blij met hun sleutelhanger, gemaakt van (door) het handje van hun eigen kindje.

Deze keer mochten de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont iets heel moois gaan maken voor hun papa. Ze hebben allemaal weer heel erg goed hun best gedaan om iets heel leuks te maken. Alle leeftijden gaan ook knutselen voor hun papa dus ook de baby’s die een aantal maanden oud zijn hebben bij kinderdagverblijf villa kakelbont “geknutseld”. Sommige kinderen van kinderdagverblijf konden wel de hele ochtend doorgaan met knutselen, zo leuk vonden ze om dit te doen. Hopelijk hebben de oudere kakelbontjes nog niet verklapt tegen hun papa wat ze hebben gemaakt want dit moet natuurlijk een verassing blijven voor de papa’s van kinderdagverblijf villa kakelbont.

De papa’s moeten nog een paar dagen geduld hebben voor ze het cadeautje kunnen openmaken wat hun zoon of dochter bij kinderdagverblijf villa kakelbont heeft gemaakt met ontzettend veel liefde. Hopelijk laten de papa’s bij kinderdagverblijf villa kakelbont weten wat ze van hun cadeautje vonden want de juffies zijn natuurlijk wel heel benieuwd of de papa’s het een leuk cadeau vinden 🙂

Namens team kinderdagverblijf villa kakelbont alvast een hele fijne Vaderdag voor alle papa’s!!!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan