Venlostormt bij kinderdagverblijf villa kakelbont

Aankomend weekend is het weer zover, Venlostormt! Er zijn kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont die meedoen met venlostormt, lekker door de modder en het water. Bij kinderdagverblijf villa kakelbont hebben we ook een stormbaan met allemaal kussens en een glijbaan.

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben vorige week flink kunnen oefenen met de stormbaan, helaas was het vorige week vrijdag geen mooie dag om lekker buiten te kunnen spelen vandaar dat we de stormbaan hebben opgebouwd. Op deze manier konden de kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont evengoed hun energie kwijt.

Nadat ze eerst vrij konden spelen met de stormbaan, hebben we daarna nog wat ballen in de stormbaan gelegd. Op deze manier werd het een ballenbak, de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont vonden dit wel en wilden nog meer met de stormbaan spelen. Het glijden van de stormbaan was wel het allerleukste voor de kakelbontjes en zelfs de jongere kinderen wilden al van de glijbaan af. Er lagen nog meer kussens voor de stormbaan erbij maar die werden door de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont niet gebruikt voor de stormbaan. Sommige kakelbontjes hadden hier andere creatieve ideeën mee, zo blijft de stormbaan ook uitdagend voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont.

We hebben de baby’s van kinderdagverblijf villa kakelbont ook in de stormbaan en met de ballenbak laten spelen. Zodra de oudere kinderen even weg waren hebben we bewust met de allerkleinste ook even gespeeld met de stormbaan. Ook deze doelgroep mag zich ontwikkelen en met de stormbaan spelen. Het leukste vonden ze om alle ballen uit de ballenbak te gooien 🙂

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan