Verjaardagstaarten bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

IMG-20171102-WA0004

Als de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont jarig zijn, mogen ze die uiteraard vieren in hun eigen groepje bij de langkousjes, de nilssons of de tommy’s en annika’s. Ieder kind mag dan 1 keer in het jaar in het middelpunt staan 😉

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont vieren graag een feestje, of ze nu zelf jarig zijn of een feestje van een ander kindje. En dan vooral met de muziekinstrumenten heel veel lawaai maken, dat is nog het allerleukste. Bij kinderdagverblijf villa kakelbont hebben we allemaal feestbeesten!

Bij een feestje hoort altijd een mooie feeststoel die versierd is met ballonnen (voor de kakelbontjes die 1 jaar worden staat er een mooi versierd kinderstoeltje klaar) De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont weten van te voren al dat er een verjaardag gevierd gaat worden want we hebben dan ook hele mooie gekleurde slingers hangen in de groep. Het feestvarken mag dan op de versierde feeststoel zitten en als eerste een instrumentje uitzoeken, daarna mogen de andere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont een instrument uitzoeken. Uiteraard hoort er na het zingen nog een cadeautje bij en als laatste mag de jarige job iets lekkers (en gezonds) trakteren. En wat missen we nog in dit verhaaltje??? Natuurlijk een taart en kaarsjes….

Er is een tijdje een hele mooie zelfgemaakte taart geweest bij de nilssons (deze had een collega zelf gemaakt) maar die is helaas alweer een beetje kapot aan het gaan 🙁

Rachel heeft uiteindelijk besloten om zelf een hele mooie nieuwe taart te maken die we tijdens de verjaardagen van de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont kunnen gaan gebruiken zodat ze ook hier de kaarsjes mogen uitblazen, net zoals thuis. Maar als er dan 2 verjaardagen tegelijk op de groepen zijn? Wat doen we dan? Gelukkig is er iemand heel lief geweest om nog een mooie neptaart te maken voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont.

PhotoGrid_1510141163268

Kom maar op met al die verjaardagen bij kinderdagverblijf villa kakelbont 🙂

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan