Verkleedde kakelbontjes bij kinderdagverblijf villa kakelbont

IMG-20180207-WA0001

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten de afgelopen weken verkleed komen naar kinderdagverblijf villa kakelbont. Er zijn ontzettend veel super leuke creaties voorbijgekomen die we helaas niet op deze site kunnen zetten vanwege de privacy van de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont. Maar dit knuffelbeertje is niet herkenbaar in beeld dus die willen we graag delen.

Bij het verkleden hoort natuurlijk ook schminken 🙂  Want het schminken is ook iets wat hoort bij de carnaval. Ook van die foto’s kunnen we helaas geen resultaten laten zien op deze site want de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont willen we onherkenbaar laten. Maar er zijn veel kakelbontjes super mooi geschminkt door de juffies van kinderdagverblijf villa kakelbont.

IMG-20180206-WA0027

Er waren ook kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont die niet geschminkt of verkleed wilden worden, maar die vonden het wel heel leuk om te zien hoe de andere kakelbontjes dit wel deden.

Nog een paar dagen goed oefenen bij kinderdagverblijf villa kakelbont en dan gaat de carnaval beginnen!

Volgende week maandag en dinsdag is kinderdagverblijf villa kakelbont gesloten vanwege de carnaval maar vanaf woensdag gaan we fris en fruitig aan de slag met leuke en gezellige nieuwe activiteiten want valentijnsdag staat dan voor de deur en het nieuwe thema komt eraan….

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan