Nieuw thema bij kinderdagverblijf villa kakelbont

IMG-20180219-WA0000

De afgelopen weken hadden de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont heel veel leuke dingen gedaan met het thema carnaval. Nu is de carnaval weer voorbij dus tijd voor een nieuw thema. De aankomende weken staat het thema knuffels centraal bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo.

Bijna ieder kind heeft wel een knuffel of zelfs heel veel knuffels thuis waar ze graag mee spelen. Wij willen de aankomende weken de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont wat meer laten leren over de knuffels. Hoe voelen knuffels aan? Lekker zacht of voelt het hard? Wat kun je allemaal voor verschillende materialen of stofjes voelen en hoe voelt dit dan? Wat voor soorten knuffels zijn er? Wat kun je allemaal voor activiteiten doen met de knuffels?

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mogen de aankomende weken ook eigen knuffels meenemen van thuis en hierbij op de groepen spelen van kinderdagverblijf villa kakelbont. Wat een bofkontjes zijn de kakelbontjes toch van kinderdagverblijf villa kakelbont. Misschien is het voor de kinderen wel fijn dat deze knuffels eventueel kunnen blijven slapen bij kinderdagverblijf villa kakelbont in de mooie tent die we op alle 3 de groepen hebben gezet. In deze tent kunnen de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont lekker rustig spelen met de knuffels die in de tent liggen. Maar ze mogen ook de knuffels weer mee naar huis nemen en als ze de keer erop weer komen spelen, dan dezelfde knuffel mee terug nemen of een andere knuffel waar ze bij kinderdagverblijf villa kakelbont mee kunnen spelen.

Dus de komende weken gaan we weer hele leuke dingen doen bij kinderdagverblijf villa kakelbont!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan