Verrassing voor de mama’s van kinderopvang villa kakelbont

Behalve met het thema eet smakelijk zijn de kinderen van de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont in Venlo nog met een ander belangrijke activiteit bezig geweest….

1x in het jaar mogen alle kinderen van kinderopvang villa kakelbont tegelijk knutselenĀ  voor hun moeder. Voor de verjaardagen van mama’s is dit wisselend wanneer iemand mag knutselen maar nu mochten alle kakelbontjes in de dezelfde week hetzelfde maken voor hun mama. Dit gebeurd als Moederdag voor de deur staat,dit jaar is het 9 mei Moederdag.

Ondertussen hebben de meeste kinderen van de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont al mogen knutselen (een enkeling nog niet vanwege ziek zijn of vrij hebben enz) en hopelijk hebben ze thuis niet verklapt wat ze hebben gemaakt voor hun mama want dit moet een verrassing blijven.

De kinderen krijgen hun mooie knutselwerkje deze week of volgende week mee naar huis en dan mogen ze het cadeautje verstoppen met hun vader zodat alle mama’s van de langkousjes,nilssons en de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont niet weer waar het cadeautje ligt.

Alle kakelbontjes hebben goed hun best gedaan en mogen over een paar weken hun cadeautje geven aan hun mama, spannend hoor….

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan