Koningsspelen bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo

Vrijdag 23 april waren de koningsspelen bij kinderopvang villa kakelbont voor de kinderen van de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annika’s.

De kinderen mochten komen in oranje kleding en er werden verschillende soorten spellen gespeeld. Buiten mochten de kakelbontjes een parcours afleggen zoals door de hoepels lopen, over de blokken lopen enz. Voor de oudere kinderen (de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont) werd het iets moeilijker gemaakt tijdens het parcours want ze mochten een bal meenemen in hun hand en die op het einde van het parcours in een doos gooien. Op deze manier moesten ze goed op hun balans letten en zorgen dat de bal niet uit hun handen viel.

Voor de jongere kinderen van de langkousjes en nilssons van kinderopvang villa kakelbont werd het parcours iets makkelijker gemaakt maar ook voor deze doelgroep met een uitdaging erbij.

Verder werd er veel gedaan met de kleur oranje want er werd oranje eten op de tafel gelegd zoals een mandarijn of wortel. Dit werd aangevuld met ander gezond beleg zoals komkommer en tomaat. Op een leuke en gezellige manier konden de kakelbontjes eten. De kinderen van kinderopvang villa kakelbont probeerden het allemaal, de een vond het lekker en de ander iets minder lekker.

Behalve het oranje eten, werd de tafel gedekt met de kleur oranje. De kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont in Venlo hebben een gezellige koningsspelen gehad!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan