Verstoppertje spelen bij Kinderdagverblijf Villa Kakelbont

De kinderen bij kinderdagverblijf villa kakelbont vinden het altijd erg leuk om verstoppertje te spelen met Nijntje op de groep. Nijntje kan dan ergens op een plek gelegd worden en dan probeert Nijntje op een subtiele manier de kinderen naar haar toe te krijgen door iets te zeggen. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont moeten dan heel goed luisteren naar waar het geluid vandaan komt en op het geluid proberen af te gaan. Het is dus heel belangrijk dat de kakelbontjes heel stil zijn zodat ze Nijntje kunnen horen (dit is voor sommige kinderen wel nog ene beetje lastig natuurlijk)

Bij de nilssons van kinderdagverblijf villa kakelbont hadden ze het Nijntje verstopspel gespeeld met de oudste kinderen van de groep. Heel knap van deze kakelbontjes dat ze steeds Nijntje konden vinden want de verstop plaatsen van Nijntje werden steeds moeilijker. Eerst stond Nijntje nog ergens op een stoeltje in het zicht maar uiteindelijk ging Nijntje zich steeds meer verstoppen zoals onder de tafel, in de poppenkast enz.

De kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont moesten heel goed luisteren waar het geluid vandaan kwam en in die buurt zoeken waar Nijntje kon zijn. Na een aantal keren oefenen en dat de juf Nijntje verstopte mochten de kinderen dit om de beurt ook doen. De verstopplaatsen waren erg moeilijk en andere kinderen kregen soms niet de kans om Nijntje te kunnen zoeken want het kindje dat Nijntje verstopt had zocht zelf ook mee 😉

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan