Kinderdagverblijf Villa Kakelbont heeft een rustweek van het thema

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont is er deze week weer een rustweek en dit betekent dat er verschillende soorten activiteiten gedaan kunnen worden die niet thema gericht zijn.

Er worden vaak met poppetjes/ diertjes gespeeld bij de langkousjes en die liggen dan door de hele ruimte. Ze kregen van de juffies van de langkousjes van kinderdagverblijf villa kakelbont een uitdaging, dat vinden de kakelbontjes wel leuk hoor maar welke uitdaging dan…

De dieren die normaal door de hele groep liggen zitten nu allemaal vastgeplakt op de tafel, ojee hoe komen de dieren weer los? Wat kunnen de kinderen van de langkousjes doen om de dieren los te krijgen?

Deze activiteit is niet alleen goed voor de fijne motoriek maar je kan ook meteen de samenwerking tussen de kinderen zien, gaan ze elkaar helpen of niet? Kunnen ze de dieren weer los maken of is de plakband te sterk en blijven ze vast zitten aan de tafel? Ze vonden het wel erg leuk om deze activiteit te doen en gelukkig hebben we hele sterke kakelbontjes die alle dieren hebben kunnen bevrijden van de plakband.

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont blijft het een gezellige boel op de groepen en krijgen ze steeds gevarieerde activiteiten aangeboden. Alle ontwikkelingsgebieden komen uiteindelijk aan bod zodat de kakelbontjes zich kunnen blijven ontwikkelen en dingen leren.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan