Vrij spelen bij Kinderopvang Villa Kakelbont

Bij kinderopvang villa kakelbont vinden we het belangrijk dat de kinderen van de nilssons, langkousjes en de tommy’s en annika’s ook zelf mogen kiezen waar ze mee willen spelen. Zo kunnen ze zich ontwikkelen op hun eigen manier en wordt hun interesse breder door verschillende soorten materialen aan te bieden. We blijven geregeld voor nieuwe materialen zorgen bij kinderopvang villa kakelbont.

Puzzelen en boekjes lezen vinden veel kakelbontjes leuk maar hoe leuk is dit als het gecombineerd is in een puzzelboekje. In kleine groepjes kunnen de oudste kinderen van kinderopvang villa kakelbont leren om een moelijkere puzzel te maken en het bewuster volgen van een verhaal.

Smart max is constructiemateriaal waar veel jongere kinderen veel mee kunnen spelen bij kinderopvang villa kakelbont. Ze stimuleren hierbij de hand-oog coördinatie, logisch denken, kleurherkenning, vormherkenning in 2D & 3D, samen spelen, tellen, fantasie en creativiteit.

Bij kinderopvang villa kakelbont laten we de kinderen vrij in hun keuzes maken en proberen we te stimuleren om wat langer concentratie te hebben tijdens de activiteit waar ze mee spelen. Bij sommige activiteiten hebben kinderen in het algemeen een langere concentratie en kunnen ze makkelijk 20-30 min spelen met bijvoorbeeld de klei of het zand.

De kinderen bij kinderopvang villa kakelbont vermaken zich altijd erg goed met alle materialen die er zijn!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan