Nieuw thema bij Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo

Volgende week beginnen we bij kinderopvang villa kakelbont met een nieuw thema “reuzen en kabouters”. Dit thema komt goed van pas tijdens de herfst want wie weet gaan we kabouters vinden buiten bij de paddenstoelen? 😉

De kinderen van de langkousjes, nilssons en de tommy’s en annika’s mochten deze week alvast helpen met de voorbereiding. Ze mochten een grote paddenstoel kleuren met rode verf en deze wordt op de groep opgehangen zodat het thema wat meer te zien is op alle 3 de groepen.

De kinderen van de langkousjes mochten zelf een kabouter maken en die werd dan bij de paddenstoel erbij gezet zodat er allemaal kakelbontjes als kabouters in het paddenstoelenhuis wonen bij kinderopvang villa kakelbont.

De kabouters werden op een makkelijke manier gemaakt want het voetje werd met rood en wit geverfd, de oudere kinderen mochten dit zelf proberen en bij de jongere kinderen werd dit door de juffies op de groep gedaan. Sommige kakelbontjes vonden het heerlijk, al dat gekriebel onder de voet terwijl andere kinderen dit minder leuk vonden. Het is natuurlijk ook wel een gek gevoel met een kwast onder je voet.

Behalve het zelf maken van kabouters krijgen de kinderen van kinderopvang villa kakelbont de komende weken nog veel andere leuke activiteiten die ze kunnen doen tijdens het thema van “reuzen en kabouters”.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan