Vrij spelen weekje bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

Vorige week hadden een aantal kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont even lekker vrij want maandag en dinsdag was de opvang dicht in verband met de carnaval. De kakelbontjes die de andere dagen wel kwamen spelen mochten lekker zelf kiezen wat ze wilden gaan doen, even een week zonder thema bij kinderdagverblijf villa kakelbont. ( Dat is ook wel eens lekker)

Sommige kinderen bleven nog fijn in de carnavalsfeer want ze hadden wel veel leuke dingen meegemaakt en gezien tijdens de carnaval. Dit mochten ze bij kinderdagverblijf villa kakelbont delen met de andere kinderen. De afgelopen week is er heerlijk gebakken bij de langkousjes, een heerlijk cakeje met slagroom erop hmmmm. Dat was wel echt smullen hoor en de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten ook helpen om de cake te maken. Die smaakte natuurlijk extra lekker 😉

Bij de tommy’s en annika’s mochten de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zelf wat meer bepalen waar ze mee wilden spelen. En vooral samen spelen en rollenspellen doen zoals doktertje spelen was wel favoriet. Knutselen vonden ze ook heel leuk maar wat wilden ze knutselen dan? Nog een prinsenmuts maken of iets heel anders wat los staat van een thema of activiteit wat ze die dag al gedaan hadden? Eigen creativiteit vinden wij belangrijk om te stimuleren bij de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont. Eentje wilde een olifant verven ( meestal willen ze dat dan allemaal) dus er werd gewoon lekker een olifant geverfd. Maar de kakelbontjes konden al goed binnen de lijntjes verven, super knap!

Bij de nilssons gingen ze lekker naar buiten toe met de kinderen, lekker naar Leurs en daar keken de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hun ogen uit met wat ze allemaal zagen.

Het was een heerlijk relax weekje bij kinderdagverblijf villa kakelbont, op naar een nieuwe week met weer een nieuw thema….

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan