Water voelen bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

IMG-20170801-WA0004

Tijdens het thema “oef wat warm” worden er veel activiteiten gedaan met water. Dit vinden de kinderen wel erg leuk, met water spelen willen ze allemaal wel doen!

De kleinere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten in hun luier het water ontdekken, lekker spelen met warm of koud water in de grondbox en spetteren met het water. Voor de kinderen maakte het niks uit of ze met kous water speelden of met het warme water, ze vonden het overal lekker. Sommige kleinere kinderen gingen zelfs met hun buik over het bakje waar koud of warm water in zat. Lekker nat worden….

De oudere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten ook met water spelen, ze kregen een bekertje met warm water en een bekertje met koud water. Even kijken als ze de beker vasthouden of ze dan al kunnen voelen in welk bekertje het warme water zit en in welk bekertje het koude water. Sommige kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont stopten meteen de hand in het bekertje terwijl andere kinderen gingen afwachten wat er ging gebeuren als ze de hand inĀ  het bekertje zouden stoppen. Er waren ook kakelbontjes die meteen begonnen te drinken uit de beker (daar zijn bekers natuurlijk ook voor denken ze dan) Het drinken van warm water was toch wel een beetje gek maar het koude water blijft altijd lekker. Met het water kun je ook spetteren, lekker met je handje in het bekertje en daarna het water door de groep spetteren.

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont vonden het heel leuk om met het warme en koude water te spelen!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan