Spelen in de grondbox buiten van kinderdagverblijf villa kakelbont

IMG-20170727-WA0007

Sinds vorige week staat er bij kinderdagverblijf villa kakelbont een nieuwe grondbox buiten in de tuin. Hier kunnen de kleinere kinderen ook lekker in spelen zonder dat ze moeten oppassen dat de grote kinderen voorbij rijden met bijvoorbeeld fietsjes. Er is ook heel veel te zien voor de kinderen in de grondbox, de andere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont die voorbij komen. In de grondbox zelf is er ook verschillend speelgoed waar ze mee kunnen spelen, ze kunnen zich proberen op te trekken of zelfs te gaan staan in de grondbox. Er in de grondbox zelf zijn er speeltjes waar ze mee kunnen spelen. Genoeg mogelijkheden voor de kleinere kinderen om zich te ontwikkelen in de grondbox.

De oudere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont vinden het stiekem ook erg leuk om in de grondbox te spelen met al dat “babyspeelgoed”. Het liefste gaan ze er allemaal tegelijk in. We hebben met de oudere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont afgesproken dat als er geen baby’s zijn die in de grondbox spelen buiten, dat de oudere kinderen dan even in de grondbox mogen spelen. Maar wel in kleinere groepjes, net zoals binnen op de groep in de grondbox.

Alle kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zijn heel blij met de grondbox die buiten staan en hopelijk blijft het nog lang mooi weer zodat ze er nog lang in kunnen blijven spelen!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan