Waterpret bij Kinderopvang villa kakelbont

Vorige week was het erg warm dus bij kinderopvang villa kakelbont werd er veel met water gespeeld maar als het te warm was, bleven de kinderen van de nilssons, langkousjes en de tommy’s en annika’s binnen. We kijken altijd goed naar de temperatuur en de straling van de zon of het voor de kinderen verantwoord is om buiten te spelen. Vaak met te warme temperaturen, blijven de kinderen meer binnen en wordt er vooral ’s morgens op tijd even buiten gespeeld.

Zwembaden gebruiken we bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo niet vanwege de hygiene. Daarom gebruiken we meer een watertafel, waterslang enz waar de kinderen van de nilssons, langkousjes en de tommy’s en annika’s fijn mee kunnen spelen.

Bij kinderopvang villa kakelbont vinden de kinderen het heerlijk om met water te spelen. Soms zijn er kinderen die het minder fijn vinden en die kunnen dan met andere materialen buiten spelen, we zorgen er dan voor dat er ook plek is waar het water niet komt zodat alle kinderen buiten kunnen spelen. Ook zorgen we bij kinderopvang villa kakelbont voor genoeg schaduwpunten, zodat de kinderen van de langkousjes/ nilssons en de tommy’s en annika’s niet steeds in de volle zon spelen.

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan