Vaderdag 2021 bij kinderopvang villa kakelbont

Afgelopen zondag was het Vaderdag, ook de kinderen van kinderopvang villa kakelbont hadden uiteraard gedacht aan het maken van een mooi knutselwerkje voor hun papa! De oudere kinderen mochten eerst een raket verven, iedereen mocht even lachen voor de foto zodat het leek alsof de kakelbontjes van de nilssons, langkousjes en de tommy’s en annika’s in het raket zaten die geverfd was. Vervolgens mochten de wat oudere kakelbontjes proberen om zelf sterren te maken om magnetisch zwart papier. Als je met een speciaal potlood op het zwart papier tekende, zag je dat dit zilver werd. Er werd getoverd met het zwarte papier…

De kinderen bij de tommy’s en annika’s konden wat meer proberen om de sterren na te maken op het zwart papier, de wat jongere kinderen bij de nilssons en de langkousjes van kinderopvang villa kakelbont mochten op hun eigen manier proberen sterren te maken maar het ging vooral om het ontdekken wat er gebeurde. Daarna werden er nog hele mooie stikkers geplakt voor in de ruimte. Alle kinderen van de langkousjes, nilssons en de tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont hebben heel hard hun best gedaan op dit mooie knutselwerkje.

Uiteraard mochten de baby’s ook een mooi vaderdagwerkje maken doordat hun voet geverfd werd en hier werd een raket van gemaakt.

Hopelijk hebben alle papa’s een leuke vaderdag gehad!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan