Winkelen met de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zitten helemaal in het nieuwe thema “wat heb jij aan vandaag”. Ze bekijken hun eigen kleding, wat hebben ze zelf aan. Wie heeft er sokken aan de voeten en welke kleur hebben die sokken? Zijn er ook kinderen die geen sokken aan de voeten hebben? Wat hebben die dan aan de voeten? Sommige meisjes hebben een panty/ maillot aan met een jurkje, zijn er ook jongens die dat aanhebben? En wat is de kleur van de trui/ schoenen enz. Bij kinderdagverblijf villa kakelbont wordt er veel gepraat over de kleding bij elkaar, en dan vooral bij de Tommy’s en Annika’s want de 3jarige kunnen er net wat meer zelf over vertellen dan de jongere kinderen.

Maar alleen praten over de kleding is ook niet voor iedereen even leuk. Wat een leuk idee is voor de 3+ groep, is om naar een kledingwinkel te gaan kijken. Wat voor kleding hebben ze dan in de winkel, en kun je de kleding ook ergens passen? De stagiaire van de Tommy’s en Annika’s werkt bij de Only winkel dus daar mochten de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont even een kijkje nemen. Wat een grote winkel is het en wat veel kleding zien ze in de winkel. Korte mouwen/ lange mouwen, kleinere truitje of hele grote truien enz. Er is van alles te zien in de kledingwinkel.

Ze krijgen ook te zien wat ze kunnen doen als mensen kleding willen kopen. Waar is de kassa? Waar kun je aan zien waar de kassa is? En hoe werkt het bij de kassa? De kinderen van de Tommy’s en Annika’s van kinderdagverblijf villa kakelbont keken hun ogen uit in de kledingwinkel!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan