Tommy’s en annika’s van Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo hebben een uitje

Bij kinderopvang villa kakelbont is het iedere dag 1 groot feest! De kinderen van de tommy’s en annika’s mochten met de bakfiets naar de speeltuin van hagerweike. Het is belangrijk dat de kinderen in de buitenlucht spelen. Hier kunnen ze goed bewegen en veel rennen. Frisse lucht is goed voor de gezondheid van iedereen, dus daarom belangrijk dat de kinderen van de langkousjes, nilssons en de tommy’s en annika’s veel buiten spelen.

Bij de speeltuin mochten de tommy’s en annika’s eerst lekker spelen, ze hadden in de bakfiets gezeten dus dan is het fijn dat ze daarna de ruimte krijgen om zich te bewegen. Er is veel te zien en te doen bij de speeltuin door de kinderen van kinderopvang villa kakelbont in Venlo.

Het was een langer uitje dan het buitenspelen op de binnenplaats van kinderopvang villa kakelbont. Daarom had de pedagogisch medewerkster boterhammen meegenomen, konden de kinderen die daar opeten. Dat is heel gezellig om dit op een bankje te kunnen eten in de speeltuin. Zodra de kinderen klaar waren, mochten ze nog even spelen voordat ze weer in de bakfiets terug naar kinderopvang villa kakelbont gingen.

Het was een gezellig uitje voor de kinderen van de tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont, het leukste kinderdagverblijf van Venlo.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan