Alle kinderen weer welkom bij Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo

Wat was het fijn om vanaf afgelopen maandag weer alle kinderen te verwelkomen die bij de langkousjes, nilssons en de tommy’s en annika’s kwamen spelen bij kinderopvang villa kakelbont. Gelukkig hadden de meeste kinderen er zin in en leek het net alsof ze vorige week nog gewoon gespeeld hadden. Sommige baby’s moesten weer even wennen maar ook die waren al vrij snel weer gewend aan de omgeving en de juffies. Alle kinderen hebben het zo goed gedaan, wat is het team van kinderopvang villa kakelbont trots op kakelbontjes!

Het voelde al meteen zo vertrouwd om weer met de kakelbontjes te kletsen, spelen, liedjes zingen enz. De ouders hielden zich goed aan de nieuwe regels en ook dit liep soepel.

Als een extra welkom was het ook een klein beetje een feestweek bij kinderopvang villa kakelbont. Alle kakelbontjes kregen ‘smiddags na het fruit een lekker fruitijsje. Ze konden kiezen uit verschillende soorten fruitsmaken zoals kers, aardbei, citroen, ananas en sinaasappel. Dit was wel erg lekker hmmm, wat een verwennerij voor de kinderen van kinderopvang villa kakelbont. De ouders kregen ook een welkomsdoosje met lekkere snoeptomaatjes.

Bij kinderopvang villa kakelbont is het weer een gezellige drukte en dit had het team wel gemist!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan