Thema wat heb je aan vandaag bij Kinderopvang Villa Kakelbont

De afgelopen weken zijn er activiteiten met Puk aangeboden om thuis te kunnen doen met de kinderen van kinderopvang villa kakelbont. De activiteiten sloten onder andere aan bij het thema die op dat moment actueel was dus ook bij dit thema werden er activiteiten aangeboden. De kinderen die bij kinderopvang villa kakelbont kwamen spelen, kregen weer hele leuke activiteiten om te doen. Bij het thema wat heb je aan vandaag, hebben de activiteiten vooral met kleding te maken bij kinderopvang villa kakelbont. Hiermee zijn er verschillende soorten activiteiten aan te bieden behalve knutselen. Met de vieze kleding van Puk, kunnen de kinderen bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo spelenderwijs leren hoe kleding weer schoon gemaakt wordt. Dat ze eerst gewassen moeten worden, dit is dan nat en dat het daarna nog droog moet worden. Nadat de vieze kleren droog waren, konden de kakelbontjes kijken of de kleding weer schoon was.

Naast de leuke activiteiten die aangeboden werden, werd er ook rekening gehouden tijdens het boterham moment met dit thema. De kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont kregen hele speciale gezonde boterhammen…

Deze boterhammen waren natuurlijk extra lekker om te eten. Wat een gezelligheid bij kinderopvang villa kakelbont en jammer dat dit thema weer afgelopen is maar er komt een leuk nieuw thema voor in de plaats!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan