Puk aankleden bij Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo

Bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo zijn de kakelbontjes weer meteen terug in hun ritme en de structuren die erbij horen. Er werden weer volop leuke activiteiten aangeboden bij de langkousjes, nilssons en de tommy’s en annika’s. De kinderen mochten bij Puk de kleding kleuren en hem aankleden, want Puk was naakt. Ze mochten bijvoorbeeld eerst de broek mooi kleuren en daarna op de naakte Puk plakken. Welke kleur broek had Puk en welke kleur trui? De meeste kakelbontjes kozen ervoor om de broek en trui een eigen kleur te geven die ze zelf mooi vonden.

Op deze manier waren de kinderen bij kinderopvang villa kakelbont veel met de fijne motoriek bezig want kleuren en plakken zijn fijne motorische vaardigheden. Verder moesten ze nadenken over waar de kleding hoort te zitten bij Puk, trek je de broek aan bij zijn armen of benen. Waar moet de muts zitten? Even goed kijken naar de Puk op de groep en daarna een eigen Puk knutselen. Omdat Puk de afgelopen periode veel activiteiten alleen had gedaan bij kinderopvang villa kakelbont, was het wel leuk om een activiteit uit te voeren met Puk zelf.

 

Het is heel fijn dat de kakelbontjes Puk konden helpen met aankleden want het werd toch een beetje koud zonder kleren voor Puk 😉

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan