Appelboom bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

IMG-20170623-WA0001

Namens alle ouders heeft het team van kinderdagverblijf villa kakelbont met leidsterdag 2 appelbomen gekregen. Uiteraard hebben de meiden van kinderdagverblijf villa kakelbont hun uiterste best gedaan om goed te zorgen voor de appelbomen. Want als er goed wordt gezorgd voor de bomen dan komen er ook appeltjes uit. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten ook geregeld meehelpen met het verzorgen van de boompjes. Ze kregen dan gietertjes en mochten water in de potten doen van de appelbomen.

Na heel vaak water geven en goed voor de 2 boompjes zorgen, kwamen daar eindelijk de appeltjes aan. Eerst waren ze nog heel klein maar na een tijdje werden de appels groter en groter tot ze groot genoeg waren om die op te eten. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben heel goed mee in de gaten gehouden hoe het ging met de appeltjes en of ze goed bleven groeien.

Nadat de appeltjes groot genoeg waren hebben wij die lekker met de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont opgesmikkeld, en de kinderen en juffies vinden deze appeltjes uit de boom nog veeeel lekkerder dan de andere appels natuurlijk. Nu op naar de volgende appeltjes die gaan groeien. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont kunnen niet meer wachten op de nieuwe appeltjes op te gaan eten….

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan