Groot en klein bij kinderdagverblijf villa kakelbont

Het thema van reuzen en kabouters is heel erg gericht op het benoemen van groot en klein. Dat dit voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont duidelijk gaat worden. Net als bij de reuzen en kabouters (die zijn ook groot en klein)

Tijdens een activiteit mochten de kinderen de handen en voeten tegen elkaar aanzetten om te kijken wie de grootste en kleine handen/ voeten heeft. En wie is er groter? Is puk het grootste of toch een kakelbontje?

IMG-20170904-WA0002Puk mocht ook meedoen met de activiteit van de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont. Hmmmm wie zal de grootste voeten hebben, puk of een kakelbontje? En de handen van puk, zijn die groot of klein? En daarna mochten de kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont ook de voetjes tegen elkaar aanzetten, wie heeft dan de grootste voetjes? En moet je met een voetje bovenaan bij de tenen staan of onderin bij de hak van het voetje om goed te meten? En de handjes dan? Zijn ze even groot of welke is er groter? Dit zijn allemaal vragen waar de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mee bezig zijn tijdens de activiteit. Weten ze ook wat er bedoeld wordt met groot en klein? En als de juffie meedoet met deze activiteit, wie heeft er dan de grootste voeten? Dan zijn er nog een paar 3 jarige die beweren dat hun voeten groter zijn dan die van de juf van kinderdagverblijf villa kakelbont 😉

IMG-20170905-WA0001

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan