Baby’s spelen met lepels bij Kinderdagverblijf Villa Kakelbont

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont hebben we veel speelgoed voor de baby’s op de groepen van de langkousjes en de nilssons. Veel kleurrijk speelgoed en speelgoed wat geluid maakt enz. waar de baby’s mee kunnen ontdekken.

Soms proberen we op beide groepen nieuwe materialen aan te bieden aan de baby’s voor de ontwikkeling te stimuleren en ze leren nieuwe materialen te ontdekken. Bij de nilssons hadden ze een activiteit bedacht voor de baby’s met echte zilveren lepels aan een touwtje die boven de baby hong.

Tijdens deze activiteit kunnen de baby’s zich op verschillende gebieden ontwikkelen zoals de motoriek. Ze kunnen met hun handen proberen de lepels aan te raken of te laten bewegen, lijkt op een baby gym. Er kan gekeken worden of de hand mond co√∂rdinatie goed te zien is bij de baby’s van kinderdagverblijf villa kakelbont. De lepels kunnen eventueel geluid maken als ze tegen de andere lepels aan komen tijdens het bewegen en aanraken van de lepels.

De baby’s bij de nilssons vermaken zich erg goed met het nieuwe materiaal wat ze aangeboden hebben gekregen en ze zijn er heel aandachtig mee aan het spelen geweest in hun wipstoeltje of in de box. Wat interessant allemaal en deze activiteit is niet duur en zou thuis ook nog eens uitgevoerd kunnen worden.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan