Start kinderboekenweek van Kinderdagverblijf Villa Kakelbont bij basisschool de Meule in Venlo

De tommy’s en annika’s van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben bij basisschool de Meule een voorstelling gezien van de Kinderboekenweek. Het verhaal gaat als volgt:

John en Sjaakie zijn op weg naar school. Maar wat een pech, ze krijgen onderweg een lekke fietsband.

Gelukkig rijdt de juf net langs en mogen ze met haar in de auto meerijden. Echter ook de auto strandt door een kapotte motor.

John weet een oplossing, hij stuurt de te gekke professor een WhatsApp bericht om ze op te halen. De professor belooft zo snel mogelijk een vervoersmiddel te sturen, maar dat de professor met een helikopter zou komen verwacht toch niemand?!

Sjaakie belt ondertussen op naar school om te zeggen dat ze wat later zijn. Hij blijkt een verkeerd nummer ingetoetst te hebben, waardoor hij  astronaut André Kuipers aan de telefoon krijgt. André zegt wel wat hulp te kunnen gebruiken bij een super geheim experiment met een nieuw soort voertuig. Hij belooft dat ze op tijd op school zullen zijn, maar dat kan toch niet kloppen…. want John en Sjaakie zijn al te laat. Hoe dan???

De steekwoorden zijn reizen, samenwerken, behulpzaam zijn , lekker lezen, voertuigen, positiviteit, wonder en beleving!

Reis mee kinderboekenweek voorstelling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De kakelbontjes van de tommy’s en annika’s hebben de hele 45 min heel aandachtig naar deze voorstelling gekeken en er mocht zelfs een kindje het podium op bij de goochelaar om hem te helpen, dit was voor de tommy’s en annika’s van kinderdagverblijf villa kakelbont wel heel erg leuk. Het kindje mocht mee toveren en dit ging heel goed!

De Kinderboekenweek is begonnen!!!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan