Beterschapskaart voor puk vanuit Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo

De kinderen bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo mochten voor de zieke puk een beterschapskaart maken. Omdat hij nog steeds erg ziek is, helpt een kaart misschien om hem beter te krijgen. Vanuit kinderopvang villa kakelbont is er een filmpje gemaakt voor alle kakelbontjes die op dit moment nog niet mogen komen.

Ze kunnen eventueel thuis een beterschapskaart maken en die op de post doen voor puk zodat hij veel kaarten krijgt bij kinderopvang villa kakelbont.

Wat ook kan helpen om beter te worden voor puk zijn pilletjes. In een doos zitten vaak bepaalde vitamines die goed zijn, bij kinderopvang villa kakelbont mochten de kinderen pilletjes in de doos stoppen zodat puk die kon opeten. Deze pilletjes moesten eerst naar gemaakt worden (soort playmais) en daarna konden die in het potje gestopt worden. Deze activiteit is goed voor de fijne motoriek van de kinderen bij kinderopvang villa kakelbont want de pilletjes waren klein zodat ze die met hun duim en wijsvinger konden proberen te pakken. Verder konden ze de kleur benoemen en uiteindelijk samen tellen hoeveel pilletjes er in de pot zaten.

Hopelijk is puk snel weer beter door al die lieve kaarten van de kinderen van kinderopvang villa kakelbont en de pilletjes die hij kan opeten.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan