Kinderopvang villa kakelbont in Venlo heeft doktoren en zusters

Tijdens het thema hatsjoe is puk ziek, de kinderen van de nilssons, langkousjes en de Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont mogen puk proberen beter te maken. Iedere groep heeft een eigen doos met dokterspullen waar onder andere een spuitje, thermometer, stethosscoop enz. in zit.

Vooraf wordt met de kinderen besproken wat een dokter allemaal in zijn dokterskoffer heeft en wordt benoemd wat het is en wat je ermee kan. Waar moet je met een oorthermometer kijken? Hoort die op de buik of in de billen? Bij kinderopvang villa kakelbont wordt alles gezien en voorgedaan bij puk met de juffies van de langkousjes, nilssons en de Tommy’s en annikas waar het apparatuur hoort. Daarna mogen de oudere kinderen van kinderopvang villa kakelbont zelfstandig puk beter maken.

Alle kakelbontjes nemen het heel serieus dat ze dokter of zuster zijn van Puk bij kinderopvang villa kakelbont en proberen hem beter te maken.

Ook de jongste kinderen van kinderopvang villa kakelbont worden bij deze activiteit betrokken. Ze kunnen geen spel spelen maar ze kunnen wel het speelgoed ontdekken en de juf kan laten zien waar het speelgoed voor bedoeld wordt. Verder vooral de baby’s lekker het speelgoed laten ontdekken door middel van te voelen en in de mond te stoppen. Uiteraard wordt het speelgoed daarna weer goed schoongemaakt.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan