Bij Kinderopvang Villa Kakelbont maken ze verlanglijstjes

In de speelgoedboekjes bladeren en vertellen wat je allemaal zou willen, dit is toch wel erg leuk voor de kinderen van kinderopvang villa kakelbont. In de sinterklaasperiode worden er verlanglijstjes gemaakt want dan krijgen kinderen cadeautjes van sinterklaas en mogen ze vragen wat ze willen (maar of ze dit krijgen is natuurlijk een verrassing). Er is zoveel speelgoed in het boekje te zien dat het moeilijk is om te kiezen.

Er mochten verlanglijstjes gemaakt worden bij kinderopvang villa kakelbont op de 3 groepen, de oudste kinderen mochten zelf met een kinderschaar het speelgoed uit het boekje knippen en plakken met plaksel op het verlanglijstje. Dit vonden ze heel leuk om te doen.

Met de schaar knippen in het boekje is wel wat lastiger maar goed voor de fijne motoriek. Eerst kijken wat ze willen hebben en daarna proberen om dit hele plaatje uit te knippen.

Met de jongere kinderen bij kinderopvang villa kakelbont werden de plaatjes uitgeknipt door de juffies maar mochten ze wel zelf het plaatje opplakken in het verlanglijstje.

Het was erg leuk om in de boekjes te bladeren voor de kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont en de kinderen benoemden regelmatig wat ze al hadden of hun broer/ zus al had. Nu maar hopen dat sinterklaas het speelgoed koopt van hun verlanglijstje…

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan