Cadeautjes bij Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo

Deze week kregen de kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont een leuke verrassing. Ze mochten de afgelopen week een schoen meenemen en die werd bij de langkousjes, nilssons of tommy’s en annika’s gezet. Alle kinderen van kinderopvang villa kakelbont kreeg een lekker tussendoortje in de schoen, knijpfruit!

Behalve dat ze de schoen mochten zetten bij kinderopvang villa kakelbont kwamen de pieten ook nog een cadeautje brengen voor alle kakelbontjes van de langkousjes, nilssons en de tommy’s en annika’s. Wat een bofkontjes hebben we toch op de 3 groepen want alle kinderen zijn zo ontzettend lief dat ze allemaal wel een leuk cadeautje verdiend hadden.

 

Voor de jongste kakelbontjes zat er een leuke rammelend balletje in een bal, ook deze doelgroep werd erbij betrokken en mochten met behulp van de juffies of andere kakelbontjes hun cadeautje openmaken. De kinderen die 1 jaar waren, die kregen een leuke puzzel. Er waren verschillende afbeeldingen te zien, sommige kregen een dier terwijl andere kinderen van de langkousjes en nilssons van kinderopvang villa kakelbont een voertuig kregen.

Voor de 2 en 3 jarige kinderen lag er een baby shark boekje klaar. Deze boekjes mogen met wat gekleurd worden en dan verschijnt er vanzelf een kleur in het boekje.

Alle cadeautjes vielen bij alle kinderen van kinderopvang villa kakelbont in de smaak en iedereen was er blij. Namens team van villa kakelbont willen we alle kinderen heel veel plezier wensen met hun cadeautje…

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan