Bij Kinderopvang Villa Kakelbont ontdekken ze verf met de voeten

Vaak ontdekken de kinderen van kinderopvang villa kakelbont alles met hun handen zoals voorwerpen.

Verven is een creatieve bezigheid die de meeste kinderen graag doen. Je hebt snel resultaat, er zijn verschillende kleuren en terwijl je bezig bent ontstaan nieuwe kleuren. Het verven met de handen of een kwast wordt regelmatig gedaan bij kinderopvang villa kakelbont. Vaak worden er ook andere materialen aangeboden aan de kakelbontjes zoals een tandelborstel, wattenstaafjes, auto’s enz. Maar wel alles vanuit de handen.

Af en toe is er ruimte om de kinderen met de voeten te laten verven, dit vergt wat meer voorbereiding dan het verven met de handen maar dat maakt het er niet minder leuk om. In de grote keuken wordt dan flink wat papier neergelegd en hier kwamen dan flinke klodders verf op. Vervolgens mochten de kakelbontjes met hun voeten door de verf lopen.

Op het grote vel papier mochten de kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont met hun voeten de verf ontdekken en ermee experimenteren. Verschillende soorten verf wat gemengd wordt met elkaar, kan een nieuwe kleur toveren. In het begin vonden de meeste kakelbontjes het een beetje gek met de voeten in de verf maar het was ook lekker zacht. Bij kinderopvang villa kakelbont is het altijd feest met de verschillende soorten activiteiten die ze aangeboden krijgen.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan