Uitjes vanuit Kinderopvang Villa Kakelbont

Regelmatig gaan de kinderen van kinderopvang villa kakelbont op pad met de bakfiets, bolderwagen of aan de slinger. Soms wordt er een eetmoment gecombineerd met een uitje zoals het fruit of de boterhammen maar meestal zijn de kakelbontjes dan weer terug bij kinderopvang villa kakelbont.

Vanwege het coronavirus zijn we uiteraard wel nog oplettender tijdens de uitjes die gepland worden en zullen we nog meer de drukte vermijden. De afgelopen tijd (nog voor het extreem hete weer) waren er weer gezellige uitjes geweest voor de kakelbontjes vanuit kinderopvang villa kakelbont.

Bij de nilssons gingen de kinderen met de bakfiets naar de speeltuin, hier konden ze even heerlijk spelen en daarna ook lekker wat eten/ drinken. Nadat ze fijn gespeeld hadden werd er terug gereden via de maas dus ze konden nog kijken over de maas en of er boten waren of andere voertuigen die voorbij konden komen zoals de trein. Nadat de kakelbontjes hadden gespeeld, gegeten en hun ogen uit hadden gekeken vielen ze bijna allemaal meteen in slaap terug bij kinderopvang villa kakelbont. Het zijn natuurlijk ook veel leuke indrukken die ze dan krijgen.

In de straat van kinderopvang villa kakelbont ligt ook een speeltuin. Hier ging een ander groepje op een andere dag naartoe met de bolderwagen en de grotere kinderen mochten zelf lopen aan de slinger. Nadat ze lekker gespeeld hadden liepen ze weer terug naar villa kakelbont, want de oudste kinderen kunnen al super goed zelf lopen!

Wat vinden de kinderen het toch leuk om op uitjes te gaan bij kinderopvang villa kakelbont.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan